Ongeveer één jaar na onze verhuis naar De Steelander getuigen we graag over dit prachtige woonproject. We waren op zoek naar een woonst met rust rondom en binnenin en dit vonden we helemaal op De Steelander. Het is hier reeds overvloedig beschreven dat de groene omgeving met mooie waterpartij steeds weer een vakantiegevoel opwekt. Wij wonen op de bovenste verdieping en het uitzicht is fantastisch en dit geldt voor alle seizoenen van het jaar. Zon en wolken, sterren en maan zijn dagelijks het decor waarin we leven. Hier thuiskomen is tot rust komen.

Het appartement is gebouwd en afwerkt volgens de hoogste standaarden. De goede geluids- en warmteisolatie zorgen voor een aangename sfeer binnen in de woning. De gebruikte materialen stralen een luxe uit die het hele project typeert.

De toegangswegen, ondergrondse individuele garageboxen en kelders zijn heel efficiënt ingericht en het wandelpad naar de nabijliggende winkels zorgt ervoor dat eens snel naar de winkel gaan geen opdracht meer is.

Leven op De Steelander doe je in alle discretie maar omringd door heel toffe buren. Je behoudt er je privacy en af en toe een gezellige babbel met een medebewoner is graag meegenomen.

Hier leven we graag in een oase van groen dichtbij de stad.