Een appartement koop je niet iedere dag.

Op het einde van mijn loopbaan beslisten mijn vrouw en ik om uit te kijken naar een aankoop van een appartement. Wij woonden te Kluisbergen in een ruime fermette met alle comfort en wilden zeker niet inboeten aan kwaliteit.
Tijdens de lunchpauzes op het werk had ik de mogelijkheid om via internet op zoek te gaan naar een geschikt pand. De opdracht was een middelgroot recent appartement te vinden, ideaal gelegen en dit binnen ons budget. Zo kwam ik terecht op de site van “De Steelander”.

Toen mijn vrouw en ik dit van naderbij gingen bekijken konden wij bijna niet geloven dat er een mogelijkheid bestond om een appartement te kopen dat zo dicht overeenstemde met onze wensen. Een appartementsgebouw met een prachtig bestaande tuin er rond, dicht bij verscheidene winkelcentra om ons te voet of per fiets te kunnen bevoorraden, aan de rand van de stad en toch weer niet zo ver om interessante uitstappen te kunnen maken in de omgeving.

Wij wonen nu ongeveer 4 jaar in fase 2 van De Steelander en het is echt een meevaller en we zouden zeker niet meer terug willen naar onze vroegere woonst. Niet alleen de omgeving maar ook de gemeenschap valt enorm mee.

We hopen hier nog vele jaren te mogen genieten.

PS: Door ons te bezoeken en ons enthousiasme hebben vrienden ook te stap gezet en een appartement gekocht in fase III.