Vier Residenties

Begin maart 2015 is de bouw gestart van de laatste twee residenties 3 en 4 waar telkens een 30-tal appartementen voorzien zijn.

In residentie 4 zijn ondertussen bijna alle verkochte appartementen bewoond.

In residentie 3 hebben de eerste bewoners ook reeds hun intrek genomen. We zijn in residentie 3 volop bezig met de oplevering van de verkochte appartementen.

Alle (doorloop) appartementen van residenties 3 en 4 zijn pal zuid georiënteerd en de ruime terrassen bieden een ongeëvenaard uitzicht over de uitgestrekte vijver en het groen, weg van alle drukte en verkeer.

Met oppervlaktes van 86 tot boven de 200 m², bieden de appartementen het comfort, de luxe en de privacy van een villa: één tot drie slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en keuken, parket in de living en slaapkamers, …

De appartementen worden afgewerkt met zorgvuldig uitgekozen materialen om een maximum aan comfort, levenskwaliteit en hedendaags design te bieden. Bovendien kunt u alle materialen en de indeling afstemmen op uw eigen smaak en wensen.

De ruime keukenbudgetten variëren van 12.000 tot 32.000 Euro afhankelijk van de grootte van het appartement.

Wij besteden super veel aandacht aan de geluidsisolatie waardoor u zich niet bewust bent van buren.

De 132 ondergrondse garageboxen en bergingen zijn vlot toegankelijk. Ruime liften brengen u naar uw appartement. Een 70-tal bovengrondse staanplaatsen op het domein staan gratis ter uw beschikking.

Een residentie die haar gelijke niet kent…