Project omschrijving

Alle projecten

Opus One

Brugsesteenweg 161, 8520 Kuurne

Aantal units

11

Nog te koop

In voorbereiding

Opus One Offices is een nieuw state-of-the-art kantoorgebouw dat in ontwerp is door architect Geert Berkein. Het gebouw zal bestaan uit 3 bouwlagen van in totaal 2300 m2.

Opus One Offices is een realisatie van Steelander Projectontwikkeling waarvan de opstart van de constructie begin 2023 is voorzien. Opus One Offices zal tevens de kantoren van Steelander Projectontwikkeling huisvesten.

Het kantoorcomplex wordt gebouwd volgens de hoogste normen op het gebied van energie, ventilatie en verwarming. Een flexibele opbouw is mogelijk om een divers aanbod van kantoren van 100 m2 tot 750 m2 aan te bieden. Er wordt hierbij veel aandacht besteed aan het welzijn en de gezondheid van de werknemers met de resolute keuze voor hoge plafonds, overvloedig daglicht en vooruitstrevende technieken. Klimaatplafonds garanderen de goede luchtkwaliteit in de kantoren.

Ondergronds en op de parking voor en achter het gebouw bevinden zich 49 staanplaatsen. Laadpalen zijn voorzien in het opladen van elektrische auto’s.

Opus One is vlot bereikbaar door haar centrale ligging tussen de ring rond Kortrijk en de N36 (Rijksweg tussen E17 en E403).

Website : www.opus-one.be

Alle projecten
Alle projecten

Interesse in dit project ?

  Voornaam *

  Familienaam *

  Email *

  Telefoon *

  Bericht

  Ik wens dit project te bezoeken