Project omschrijving

Alle projecten

De Steelander III

Gravin Adelahof 1, 8530 Harelbeke

Aantal units

32

Nog te koop

7
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

Domein De Steelander – Appartementen te koop

Wanneer u via de bomendreef, langsheen de inrijpoort, binnen inrijdt, biedt het unieke zicht over de natuurvijver, u en uw bezoekers een adembenemend welkom.

Zacht glooiende grasvelden, langzaam overvloeiend in water, watervogels, groepjes bomen en struiken, een eiland maken dat het er goed is om te wonen en creëren, midden in stad, een groot gevoel van ruimte en rust.

De villa appartementen van domein De Steelander zijn heel rustig gelegen in een veilig en privaat park van méér dan 2 hectare en zijn gebouwd rond een grote natuurvijver omringd door 50 jaar oude bomen.

Alle nog te koop gestelde appartementen hebben zon gerichte terrassen en zicht op de vijver en het groen, weg van alle drukte, lawaai of verkeer. De appartementen beschikken over 1 of 2 slaapkamers waarvan meerdere volledig afgewerkt zijn (inclusief gordijnen en schilderwerk).

De Steelander vindt u terug in Harelbeke, op een steenworp van de Leie, de grote markt en de Gavers en op wandelafstand van winkels zoals Viscentrale Firet, beenhouwerij Renmans, Hubo, Action, Bloemenhal,… en grootwarenhuizen zoals Lidl, Albert Heyn, Aldi,… en is centraal gelegen tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare.

Zo maakt u van deze groene, waterrijke oase écht uw thuis.
Leven in een oase in de stad.

Alle projecten

Interesse in dit project ?

  Voornaam *

  Familienaam *

  Email *

  Telefoon *

  Bericht

  Ik wens dit project te bezoeken