Ligging

Behalve het unieke karakter van zijn inplanting heeft Domein De Steelander nog heel wat meer troeven te bieden.

Domein De Steelander ligt, in de stad Harelbeke, in het hartje van Zuid-West-Vlaanderen, tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare.

Het domein is bijzonder vlot bereikbaar dankzij zijn uitstekende ligging vlakbij de ringbaan rond Harelbeke. Vertrekkend vanuit het domein bent u in nauwelijks vijf minuten op de snelwegen naar Gent, Brugge of Rijsel.

Het woonproject bevindt zich in een rustige, volledig groene privatieve omgeving, tussen de Leie en de Gentsesteenweg en op een boogscheut van het marktplein van Harelbeke.

Op wandelafstand vindt u alle voorzieningen; openbaar vervoer (bus, trein,…), slagers, bakkers, buurtwinkels Lidl, Aldi, Albert Heijn, Carrefour, Viscentrale Fieret, Hubo, carwash, tankstation, … .

Het vernieuwde centrum van Harelbeke is slechts een boogscheut verwijderd en gemakkelijk bereikbaar. De centra van Kortrijk, Waregem en Roeselare bevinden zich op enkele minuten rijden met de auto of het openbaar vervoer.

Op 200 meter van het project heeft u ook rechtstreeks toegang tot het wandel- en fietspad langs de Leie. Via een prachtige bomendreef rijdt u er tot Kortrijk en Gent.

In het 179 ha Provinciaal Domein De Gavers nemen stille watergebonden recreatie zoals zeilen, surfen en hengelen er een voorname plaats in.  Het landschap van vroegere Gavermeersen, oude populierenbossen, jonge bosmassieven, open ruimtes en ligweiden biedt ruime mogelijkheden voor wandelaar, joggers, zeilers of surfers.

Een toplocatie waar onze bewoners zich echt thuis voelen!

Informatie

Domein De Steelander
Gravin Adelahof 1
8530 Harelbeke

    0472/71 21 67
   info@steelander.be