Domein De Steelander, een dorpje in de stad.

We dromen allemaal van een ruime en comfortabele woonomgeving. Niet alleen vandaag, tijdens ons actieve leven, maar ook morgen, wanneer de kinderen het huis uit zijn en we volop van het leven kunnen genieten.

Midden het groen combineert De Steelander het beste van twee werelden: een rustige, veilige en groene waterrijke omgeving, meerdere buurt warenhuizen zoals Lidl, Albert Heyn, Viscentrale, Aldi, Hubo,.. en de bruisende stadsactiviteiten in de regio Harelbeke – Kortrijk – Waregem.

In een domein van 2.2 hectare, omheind door 50 jaar oude bomen, worden rond een grote natuurvijver 4 residenties in een heel verfijnde villa-architectuur gebouwd.

Wanneer u via de privatieve inrijpoort de bomendreef oprijdt, biedt het unieke zicht over de grote natuurvijver, die zich 125 meter ver uitstrekt, u en uw bezoekers een adembenemend welkom. Zacht glooiende grasvelden die langzaam overvloeien in het water, waterplanten, groepjes bomen en struiken, een eiland maken dat het er goed is om te wonen en creëren een groot gevoel van ruimte en rust.

Elk villa-appartement waarborgt een optimale privacy en oriëntatie met uniek zicht op vijver en groen, weg van alle drukte en verkeer.

Met oppervlaktes van 86 tot boven de 200 m², bieden de appartementen het comfort, de luxe en de privacy van een villa: één tot drie slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en keuken, parket in de living en slaapkamers, … Bovendien kunt u alle materialen en de indeling afstemmen op uw eigen smaak en wensen.

Wij besteden super veel aandacht aan de geluidsisolatie waardoor u zich niet bewust bent van buren.

Teneinde het domein zo autovrij mogelijk te houden zijn 132 ondergrondse garageboxen voorzien. Bovendien staan een 70-tal bovengrondse staanplaatsen gratis ter beschikking van u en uw bezoekers.

Wie op zoek is naar rust en groen in het hartje van het altijd hectische zuiden van West-Vlaanderen, vindt in domein De Steelander een heel aparte woonwereld.