Appartement 4.3.4
447.000 Euro
Domein De Steelander
Bruno Cuyle
0472 71 21 67
bruno@steelander.be
Status : AfgewerktDit is een afgewerkt appartement waarin een dressing en vestiairekast voorzien zijn alsook een glazendeur tussen hal en living. De binnendeuren zijn afgewerkt met strakke blokkaders.

Dit twee slaapkamer appartement van 137 m² is gelegen op de derde verdieping en kijkt uit over de vijver en het park dat zich 150 meter ver uitstrekt. In de verte heeft u zicht op de kerktoren van Harelbeke.
Het appartement is zuid-west gericht waar u op uw terras tot 's avonds laat met een glaasje wijn kan genieten van de ondergaande zon.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers.
In de masterbedroom bevindt zich de slaapkamer met eigen terras en heeft u toegang tot uw eigen reeds afgewerkte badkamer met ligbad, douche, wc en dubbel lavabo.
Tevens beschikt u over een grote dressing die volledig ingericht.
De tweede slaapkamer is voorzien van een douche en lavabo.

Bij het binnenkomen in de leefruimte valt onmiddellijk het ruimtelijk gevoel op. In de living is plaats voor een riante zithoek van waar u kan genieten van het zicht op de vijver en het park.
In de moderne, witte reeds geïnstalleerde keuken met een handelswaarde van 18.000 Euro (excl. btw) beschikt u over alle comfort.

In zowel living, slaapkamers en dressing is een parketvloer geplaatst.

Naast de grote aandacht voor de thermische isolatie werd een bijzondere aandacht besteed aan de akoestische isolatie voor een optimaal wooncomfort. Hiervoor werd voor de verticale geluidsisolatie gebruik gemaakt van Thermogran, een hoogwaardig isolatieproduct met een uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarde dat onder meer gebruikt wordt in ziekenhuizen, kantoren of scholen. Via ontdubbelde muren beschikt het appartement over een perfecte horizontale geluidsisolatie. Verder werden tevens kokers, inkomdeuren en liftkokers akoestisch geïsoleerd.

Het appartement is uitzonderlijk gelegen in een heel rustige parkomgeving van 2,3 hectare waar u dagelijks kan genieten van het natuurleven op de vijver of in het groen. In de onmiddellijk buurt beschikt u op wandelafstand over meerdere winkels, zoals Lidl, Albert Heyn, Aldi, Viscentrale Fiertet, slagerij Renmans, Hubo, Actionshop, Crossfit, … voor uw dagelijkse inkopen.

Op 200 meter heeft u toegang tot het jaagpad langs de Leie waar u richting Kortrijk of Deinze fietst. Het project is heel centraal gelegen tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare. Via nabijgelegen invalswegen bent u snel richting Gent, Brugge of Frankrijk.KENMERKEN
Residentie : 4
Verdieping : 3
Appartement m² : 137m²
Terras m² : 14m²
Slaapkamers : 2
Status : Afgewerkt
Oriëntatie :
Handelswaarde keuken : 18.000 Euro


INFOAANVRAAG
Heeft u vragen omtrent dit appartement of wenst u een bezoek ?
Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Kom anders gerust langs. We zijn elke weekdag aanwezig in Domein De Steelander van 09.00u tot 17.00u

Voornaam

Naam

Email

Telefoon

Uw vraag

2019-08-23T18:39:47+02:00