Appartement 4.2.4
434.000 Euro
Domein De Steelander
Bruno Cuyle
0472 71 21 67
bruno@steelander.be
Status :Heel ruim appartement van 141 m² op de tweede verdieping.
Het appartement bevat twee grote slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met badkamer en dressing en toegang tot eigen badkamer.
De tweede slaapkamer beschikt over een eigen douchecel.

De leefruimte, keuken en terras zijn zuid gericht en hebben een uitzonderlijk zicht over de lengte van de vijver die zich 125 ver uitstrekt.
In de verte heeft u zicht op de kerktoren van de Sint-Salvatorkerk die zich in het centrum van Harelbeke bevindt.

Naast de grote aandacht voor de thermische isolatie werd een bijzondere aandacht besteed aan de akoestische isolatie voor een optimaal wooncomfort. Hiervoor werd voor de verticale geluidsisolatie gebruik gemaakt van Thermogran, een hoogwaardig isolatieproduct met een uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarde dat onder meer gebruikt wordt in ziekenhuizen, kantoren of scholen. Via ontdubbelde muren beschikt het appartement over een perfecte horizontale geluidsisolatie. Verder werden tevens kokers, inkomdeuren en liftkokers akoestisch geïsoleerd.

Het appartement is uitzonderlijk gelegen in een heel rustige parkomgeving van 2,3 hectare waar u dagelijks kan genieten van het natuurleven op de vijver of in het groen. In de onmiddellijk buurt beschikt u op wandelafstand over meerdere winkels, zoals Lidl, Albert Heyn, Aldi, Viscentrale Fiertet, slagerij Renmans, Hubo, Actionshop, Crossfit, … voor uw dagelijkse inkopen.

Op 200 meter heeft u toegang tot het jaagpad langs de Leie waar u richting Kortrijk of Deinze fietst. Het project is heel centraal gelegen tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare. Via nabijgelegen invalswegen bent u snel richting Gent, Brugge of Frankrijk.KENMERKEN
Residentie : 4
Verdieping : 2
Appartement m² : 141m²
Terras m² : 12m²
Slaapkamers : 2
Status :
Oriëntatie : Zuid
Handelswaarde keuken : 19.000 Euro


INFOAANVRAAG
Heeft u vragen omtrent dit appartement of wenst u een bezoek ?
Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Kom anders gerust langs. We zijn elke weekdag aanwezig in Domein De Steelander van 09.00u tot 17.00u

Voornaam

Naam

Email

Telefoon

Uw vraag

2019-06-22T18:00:47+02:00