Appartement 3.0.2     
374.000 Euro
Domein De Steelander
Bruno Cuyle
0472 71 21 67

Gelijkvloers appartement met super terras onmiddellijk grenzend aan het water.

Dit ruime gelijkvloersappartement van 119 m² beschikt over 2 slaapkamers en heeft een terras van 35 m² dat zuid georiënteerd is. Het terras grenst aan de nieuwe vijver die zich 50 meter ver uitstrekt. In de verte heeft u zicht op de oude vijver en op het eiland waarop zich constant vogels bevinden.
Het zicht vanuit het appartement creëert een echt wow effect. Tevens biedt dit appartement veel privacy.
Verder beschikt het appartement over een keuken met een heel hoge handelswaarde, grenzend aan een grote berging. Vanaf de ontbijthoek kan u dagelijks genieten van het leven op de vijver. Door de vormgeving van de leefruimte geniet u van een heel ruimtelijk gevoel.
De badkamer is ingericht met douche, bad, dubbel lavabo en wc.

Naast de grote aandacht voor de thermische isolatie werd een bijzondere aandacht besteed aan de akoestische isolatie voor een optimaal wooncomfort. Hiervoor werd voor de verticale geluidsisolatie gebruik gemaakt van Thermogran, een hoogwaardig isolatieproduct met een uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarde dat onder meer gebruikt wordt in ziekenhuizen, kantoren of scholen. Via ontdubbelde muren beschikt het appartement over een perfecte horizontale geluidsisolatie. Verder werden tevens kokers, inkomdeuren en liftkokers akoestisch geïsoleerd.

Het appartement is uitzonderlijk gelegen in een heel rustige parkomgeving van 2,3 hectare waar u dagelijks kan genieten van het natuurleven op de vijver of in het groen. In de onmiddellijk buurt beschikt u op wandelafstand over meerdere winkels, zoals Lidl, Albert Heyn, Aldi, Viscentrale Fiertet, slagerij Renmans, … voor uw dagelijkse inkopen.

Op 200 meter heeft u toegang tot het jaagpad langs de Leie waar u richting Kortrijk of Deinze fietst. Het project is heel centraal gelegen tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare. Via nabijgelegen invalswegen bent u snel richting Gent, Brugge of Frankrijk.KENMERKEN
Domein De Steelander

Residentie : 3
Verdieping : GV
Appartement m² : 119m²
Terras m² : 20m²
Slaapkamers : 2
Oriëntatie : Zuid
Handelswaarde keuken : 16000 Euro

INFOAANVRAAG
Heeft u vragen omtrent dit appartement of wenst u een bezoek ?
Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Kom anders gerust langs. We zijn elke weekdag aanwezig in Domein De Steelander van 09.00u tot 17.00u

Voornaam

Naam

Email

Telefoon

Uw vraag

2019-05-28T13:47:34+02:00