Appartement 3.0.1     
515.000 Euro
Domein De Steelander
Bruno Cuyle
0472 71 21 67

Zeer ruim hoekappartement op het gelijkvloers grenzend aan de vijver

Dit gelijkvloers hoekappartement van 158 m² heeft een uitzonderlijk lichtrijke leefruimte met ruim terras grenzend aan de nieuwe vijver van 600 m². De leefruimte en het terras van 35 m² is zuid georiënteerd en biedt een prachtig uitzicht over de nieuwe vijver en tuin. Haagstructuren, links en rechts van het appartement, zorgen voor de nodige privacy.

Het appartement is ingedeeld met een master bedroom met ruime badkamer en dressing. De tweede slaapkamer beschikt over een eigen douche. Een derde kamer kan ingericht worden als derde slaapkamer, kantoor of hobbyruimte.
Verder beschikt het appartement over een open keuken met eiland tevens uitkijkend op het water en een praktische, erg ruime berging.

Naast de grote aandacht voor de thermische isolatie werd een bijzondere aandacht besteed aan de akoestische isolatie voor een optimaal wooncomfort. Hiervoor werd voor de verticale geluidsisolatie gebruik gemaakt van Thermogran, een hoogwaardig isolatieproduct met een uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarde dat onder meer gebruikt wordt in ziekenhuizen, kantoren of scholen. Via ontdubbelde muren beschikt het appartement over een perfecte horizontale geluidsisolatie. Verder werden tevens kokers, inkomdeuren en liftkokers akoestisch geïsoleerd.

Het appartement is uitzonderlijk gelegen in een heel rustige parkomgeving van 2,3 hectare waar u dagelijks kan genieten van het natuurleven op de vijver of in het groen. In de onmiddellijk buurt beschikt u op wandelafstand over meerdere winkels, zoals Lidl, Albert Heyn, Aldi, Viscentrale Fiertet, slagerij Renmans, … voor uw dagelijkse inkopen.

Op 200 meter heeft u toegang tot het jaagpad langs de Leie waar u richting Kortrijk of Deinze fietst. Het project is heel centraal gelegen tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare. Via nabijgelegen invalswegen bent u snel richting Gent, Brugge of Frankrijk.KENMERKEN
Domein De Steelander

Residentie : 3
Verdieping : GV
Appartement m² : 158m²
Terras m² : 35m²
Slaapkamers : 3
Oriëntatie : Zuid
Handelswaarde keuken : 21000 Euro

INFOAANVRAAG
Heeft u vragen omtrent dit appartement of wenst u een bezoek ?
Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Kom anders gerust langs. We zijn elke weekdag aanwezig in Domein De Steelander van 09.00u tot 17.00u

Voornaam

Naam

Email

Telefoon

Uw vraag

2019-05-28T13:46:57+02:00