Appartement 2.4.3
298.000 Euro
Domein De Steelander
Bruno Cuyle
0472 71 21 67
bruno@steelander.be
Status : afgewerktDit instapklare hoekappartement van 88 m² is gelegen op de vierde verdieping en is volledig afgewerkt, inclusief glazen deur tussen hal en living, schilderwerken, dimbare lichtarmaturen, ingewerkte vestiairekast in de hal, berging volledig ingericht, blokdeuren met verborgen scharnieren, gordijnen,...

Er is een moderne keuken geïnstalleerd met AEG toestellen, veel kastruimte en een aanzit gedeelte.

Qua sanitair is de badkamer voorzien van een buitenraam en is uitgerust met een inloopdouche van 1m60, dubbel lavabomeubel, toilet, handdoekdroger en hangkasten. Er is tevens een gastentoilet in de hal.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers die kunnen voorzien worden van kasten. In de leefruimte en slaapkamers is parket voorzien. Via de leefruimte heeft u toegang tot een heel ruim zuid gericht terras van 15 m² van waar u een schitterend zicht heeft over de tuin en de vijver van het domein.

Het appartement is volledig afgewerkt en direct beschikbaar.

Ondergronds is er mogelijkheid tot aankoop van een gesloten garagebox voorzien van kantelpoort en elektrische afstandsbediening.

Het appartement is uitzonderlijk gelegen in een heel rustige parkomgeving van 2,3 hectare waar u dagelijks kan genieten van het natuurleven op de vijver of in het groen. In de onmiddellijk buurt beschikt u op wandelafstand over meerdere winkels, zoals Lidl, Albert Heyn, Aldi, Viscentrale Fiertet, slagerij Renmans, Hubo, Actionshop, Crossfit, … voor uw dagelijkse inkopen.

Op 200 meter heeft u toegang tot het jaagpad langs de Leie waar u richting Kortrijk of Deinze fietst. Het project is heel centraal gelegen tussen Kortrijk, Waregem en Roeselare.KENMERKEN
Residentie : 2
Verdieping : 4
Appartement m² : 88m²
Terras m² : 19m²
Slaapkamers : 2
Status : afgewerkt
Oriëntatie :
Handelswaarde keuken : 15.500 Euro


INFOAANVRAAG
Heeft u vragen omtrent dit appartement of wenst u een bezoek ?
Neem vrijblijvend contact op met ons. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.
Kom anders gerust langs. We zijn elke weekdag aanwezig in Domein De Steelander van 09.00u tot 17.00u

Voornaam

Naam

Email

Telefoon

Uw vraag

2020-01-03T11:54:34+02:00